Pårørende

Anmeldelser fra pårørende og borgere…

Fredag d. 3. Marts 2017

Din særlige pleje skal opleves… Stort tak til jer ❤️
Anne Saaby Pedersen

Søndag d. 20. Marts 2016

Min Mor har skiftet til jer efter hun havde Helsingør Kommune og hun skifter ikke tilbage, hun er utrolig glad for jer forde i gør lige tingene lidt bedre end de andre. Så stor ros til jer, men er lidt træt af at hver gang jeg er hos min Mor så går den første time med at høre om hvor glad hun er for jer.

Thomas Dreyøe

Torsdag d. 25. Februar 2016

Den. 1 november 2015 åbnede nyt privat hjemmepleje firma indenfor Helsingør kommune. Det er et lille firma med få ansatte, der alle har hjertet på rette sted. Allerhøjst sætter jeg den empati de har for deres borgere. Meget varmt kan jeg Anbefale din særlige pleje.

Med venlig hilsen Kirsten Riberholt‎

Tirsdag d. 24. November 2015

I er så hjælpsomme, kærlige og rare samtidig meget flittige. Jeg vil give firmaet den bedste anbefaling. Nu til dages er det så moderne at give stjerner til alt i verden. jeg vil hermed give alle de stjerner på himmelen der findes, fordi de ikke kan beskrives med ord. Din Særlig Pleje skal opleves, når man har gjort det har man fundet verdens bedste mennesker man kan omgås med.

Med venlig hilsen Yrsa Søjborg

Søndag d. 18. November 2015

Dette firma har ydet mig en fantastisk hjælp i en meget svær tid. De er utrolige kærlige, varme og omsorgsfulde og giver min mand den ro og kærlige pleje, som han så hårdt har brug for. En stor tak for jeres indsats. Kan varmt anbefale dette firma..

Med venlig hilsen Ingrid Andersen

Onsdag d. 09. December 2015

Kære I dejlige piger.. Ja så oplevede man også en hjemmehjælp der ikke har travlt, men er kærlig, omhyggelig og altid i godt humør, hele dagen er reddet når man har haft besøg af jer. Må I få stor succes med jeres nye firma,for det fortjener I. Jeg ønsker jer alt det bedste fremover.

Kærlig hilsen Else Meldgaard Dreyøe